Hon är hemma nu!

Jaa...ni läste rätt! Nu är Therese hemma...med många sömnlösa nätter och lite mat så lyckades jag överleva 2 hela veckor utan henne...måste nog säga att sista veckan har varit rätt så gemytlig ändå! Klart jag saknade henne...men ändå en känsla utav att få vara ensam och klara sig själv, vilket kanske kunde får vara lite nyttigt! För min egen skull, eller hennes *skratt* ...tvätta, dammsuga, skura, diska, vattna blommorna och sist men inte minst....göra klart min överaskning!

Förstår om ni vart otåliga...men så här ligger det till! Min överaskning till Therese var att jag har lagt nytt golv i hallen...någon vi har pratat om länge!! Jag fick ta hjälp utav några väldigt goda vänner för att lägga klart det...

Och kan lova...hon fick en chock när hon kom hem! =)  Tack Tobbe och Anders som hjälpte till! Men nu ska vi bara lägga resten av golvet också....vilket kommer bli betydligt enklare! Inga svåra vinklar och vrån!

Var på träning ikväll....kändes som jag hade blivit infekterad utav en kanelbulle...degig som fan!  Jag orkade INTE mycket!

God natt och sov så gott mina vänner!!

Flygrädd!

Ja...Nu sitter hon där uppe igen, på planet på väg hem från Thailand och jag sitter här och är en aaaaning orolig! Imorgonbitti runt 05 tiden så ska hon vara på fast mark igen...får se hur det går att sova inatt!

Ja, hur har helgen varit då? Jo...fredags så var jag och Jens ut en sväng och tog några öl. Sen på lördag runt 15 tiden åkte jag till Jens för att se vårat kära Modo vinna över Södertälje!! Sen åkte vi till Niklas och Cicci på deras inflyttningsfest...mycket mycket trevligt! Några timmar senare stod man nere på Olearys och dansade som en kung =) vilket skulle visa sig på söndagen att det kanske inte var sån bra idé! Vi hade nämligen match hemma mot Ånge. Hade väl lite huvudvärk men den släpte i mitten av andra perioden. Någon inverkan på spelet hade nog inte föregående kväll...för det gick bra och vi vann med hör och häpna...22-2!!! Lyckades ju göra ETT mål i allfall haha...blev väl några assist också. Men roligt var det...det bästa var att en kompis var och tittade och hon satt bakom Ånges avbytarbänk. Där hon hörde deras "coatch" ifrågasätta och påpeka vårt DÅLIGA spel...varför vi inte kunde hitta possitioner och därav förstöra ånges fina spel! Mycket har man väl hört...men att få höra att vi är dåliga och inte har någon struktur i spelet när vi krossar ett lag med 22-2 då börjar man ju undra lite vad som rör sig uppe i planeten haha...jaja. Dom gjorde en bra match och stod upp i 60 min och det tyckte då jag var värt en eloge!

För andra söndagen i rad nu så var vi även igår på Bio...Daniella frågade om jag kunde haka på henne, danne och sandra och se National Treasure2. Åkte och hämtade jensa också. Men då sa ju herr smarta lilla Jakobsson att...Nä, jag vill hellre gå på Guldkompassen. Alla hakade på den idén fast än om något skeptisk Daniella ville hellre gå på Den andra. Men vi såg den och efteråt så hade jag nog kunnat låta dom andra fått strypa mig haha...fy fan vilken kass film!! Sören ska inte få bestämma bio mera!!! hehe

Nu ska jag fortsätta att städa, tvätta och diska! För imorgon kommer Therese hem!!! =)
Jag jagade upp Tyson idag med att säga...vart ä matte? Vart ä matte? Å jävlar vad ivrig han blev...så det är nog fler som längar!

Nä, ha nu en trevlig fortsatt måndagskväll!
På återseende!

.....

Ja, vad har hänt. Har fått ett Timvik. på Rusta =) Som upplockare på mornarna mellan 06-10, kanon! Sparar man in på A-kassa dagarna också. Sen är nästan överaskningen till Therese klar, förhoppningsvis senare idag =) 
Ska bli kul att få se hennes min när hon kommer hem!

fan...blev lite skrivet den här gången haha...kanske för att jag är så trött!
Då måste jag bara lägga in en sån jävla bra historia, bara för att fylla ut lite hehe...

En gumma och en gubbe satt på ålderdomshemmet. Gubben sa:
- För 20 kr pippar jag dig i gungstolen, för 50 kr gör jag det i soffan där borta. Men för 100 kr så får du en romantisk middag på mitt rum som avslutas med en hel natt.
Gumman tänkte efter en stund, sen tog hon upp en hundralapp.
- Jaså du vill ha en romantisk middag sa gubben.
- Skärp dig, sa gumman, ja ska ha 5 omgångar i gungstolen


haha!
Ciao

Helgen!

Ja, då var denna helg över!

Fredagen skulle bli så lugn så..men då ringer fredde när jag ligger i badet och har det så skönt så och säger: Kom hit nu å drick öl sen går vi ut! Neej...jag vill inte var min första tanke, men den där mannen vet hur man övertalar något. Så jag åkte dit där fredde och linda sitter och spelar maxi yatzy så det var bara å sätta igång..förlorade ju dock men roligt hade vi. Sen plockade fredde fram det här shock spelet där man ska undvika att få en stöt. Har ett sånt själv också men fan vilket cpspel! Jag å fredde gick ut och åkte väl hem hit runt 02 tiden.

Lördagen innehöll ju en del gosaker...Upp och spela seriefinal mot Serieledarna IBFF. Returmötet som dom hade gett sig fan på att dom skulle vinna! Vi fick ihop två kedjor och två man på bänken...å hörreni, VI VANN!! 1-6 Och på vilket sätt vi vinner...helt sjukt vad alla jobbade och slet för laget. Markus var dominant i målet, vi backar spelade tufft och säkert, forwardsarna och centern slet som djur och producerade mål! Jävlar vad jag gillar att spela i det här laget när vi har inställningen och det här GO´et

Kvällen bjöd på mycket skratt och många öl! Vi skulle på fest hos Daniella. Käkade taco´s, spelade spel och blev...ja, fulla! Vi spelade nåt drickspel med kort. Inte så jävla bra när förlorar och måste dricka 16 klunkar öl på raken! Men vi hade trevligt och sen åkte vi ner på Olearys. SJUKT mkt folk det var ute..!!

Men kul hade vi och det är ju det som är det viktigaste!

Idag Söndag så har jag mestadels sovit. Men så kommer Daniella på att vi kan gå på Bio, så jag, Daniella och hennes kompis Sandra såg Arn. Jävligt bra film måste jag säga!!

God natt och sov gott!

/Informatören Sören

Triss!

Köpte två trisslotter igår, nit på den ena och 50:- vinst på den andra. Tog två nya och vann 75:- på den ena och 50:- på den andra, därefter tog jag 5 nya lotter och där var det 4 nit och en 50:- vinst =)  Så nu blir det 2 nya...fan kul med trisslotter, när man vinner då´ra!

Idag har varit en sån här seg dag också, har inte gjort många knop! Sjuk har jag också varit...ont i halsen och febrg men nu verkar det ha avtagit lite. Var skönt att få komma ut lite när jag åkte och kollade på korplaget som spelade match i Valla (vinst med 5-4) =)  Är sjukt jobbigt att stå på sidan av och bara titta...usch!

Undra vad man ska hitta på imorgon då, jo jag ska åka och inhandla lite saker...ska överaska Therese med en jättegrejj tills hon kommer hem. Hon har INGEN aning om detta...jag älskar att överaska henne med såna här saker! Fortsättning följer....;)

Joo...glömde nästan, jag har pratat med Älsklingen idag i telefon...vilken otroligt härlig känsla det var!! Men dyyrt...100spänn för 6min!! Men ett samtal till ska vi ha!

Nu vankas det Billys pan pizza med mycket ost och bea på, fan nyttig mat man äter ibland!

Hej svejs i lingonskogen!

image51

Långa dagar nu!

Men Fy f*n vad segt dagarna går nu, låg och sov hela gårdagen typ...tycker synd om tyson. Fast han sover ju friskt också hehe...vad säger man "sådan husse, sådan hund" =) Nä, tyson får sin dagliga promenad. Men riktigt så aktiv som jag sa att jag skulle vara har det då inte blivit. tyvärr! Åkte ju och tränade igår, ljumsken höll men sträckte upp min sträckning i baksidan av låret igen Grrr...och blev förkyld på köpet också och det SUUUUGER!! Vi har ju match mot IBFF på lördag och jag MÅSTE vara frisk, så är det bara!!

Saknar Therese gör jag också, nåt så fruktansvärt! Man inser verligen hur mycket hon betyder för en nu när hon är så långt borta. Men får väl hoppas att tiden går lite fortare nu. Var och kikade på längdskidor idag. Funderar på att köpa ett par...kan ju vara kul att få komma ut lite och åka. Sen måste jag åka och fiska...blir nog Landösjön nån dag. Där finns det STOOORA rödingar =) Har varit där 3 ggr och inte fått ett napp!!! haha...men jag ger inte upp ;)

Men nu ska jag ta mig ett varmt bad, läsa fiskejournalen och bara slappa!

Kram och Godnatt!

Therese

Skönt!

Nu kan jag pusta ut...dom har landat i Thailand. Jag har sovit kanske 3 timmar inatt, tog tom. en sömntablett
och tror ni den hjälpte...nix!! SÅ orolig har jag varit..!! Förstår inte hur min rädsla för flyg kan påverka mig som
den gör? Men nu är dom på marken och framme i Phuket. Fick nyss ett sms av Therese där hon säger att det
regnade...sicken osis då! Men lite regn kan dom nog leva med tror jag =)

Känner mig inte riktigt frisk heller, känns som att det är något som bryta ut när som helst vilket jag inte hoppas!!
Vill inte ligga sjuk nu! Innebandy i morgon kväll och jag håller tummarna på att min ljumske håller. Funderar lite på att skippa träningen och vila den tills seriefinalen mot IBFF på lördag! Det kommer bli en riktigt rolig match.
Det blev ju uddamålsvinst förra matchen här innan jul mot just IBFF så jag hoppas vi kan stå upp lika bra mot dom den här matchen också.

Nä, nu ska jag väl ta åå...ja, va fan ska jag göra?...haha, inte ett skit! Lägga mig i soffan å glo på den där förbaskade
dumburken kanske, eller man skulle kanske ta igen lite förlorad sömn? Fan...körigt nu! =)

Hoppas du har det bra i Thailand älskling!
Kram

Bilder






Detta är lite blandade bilder!
Ciao

Ensam!

Fan, nu har hon åkt! Sitter här nu och har den fruktansvärdaste jävla ångesten som man kan ha...är så orolig så jag tror jag dör..!! Inge kul alls....det är flygresan som Therese ska göra ner till Thailand nu inatt om ni undrar vad jag babblar om. Klart det kommer att gå bra säger alla, men försök få in det i min lilla skalle oxå!

Nä, nu är det två veckors hårt arbete som gäller, ska börja träna innebandy igen
och som jag har saknat den där förbaskade sporten...Jag vet inte vad det är 
men nånting är det med den där sporten som få mig att må VÄLDIGT VÄLDIGT bra!! Sen ska jag försöka få upp arslet och gå ner och börja 
lyfta skrot igen...i vårt fina lillagym som jag och en granne har ställt iordning. 
Tyson ska få extra mycket tid av husse nu i två veckor...
Det kommer han att gilla! 

Söka arbete måste jag också göra...haha..var dit i fredags för att anmäla mig arbetslös.
När men kommer in där nere så står det där en skylt som säger: Vänligen vänta här på er tur!
Okej...där stod jag och framme vid disken så står en thailänska och får hjälp av han som jobbar där.
Sen står jag där i flera minuter och jag orkar fan inte så där så länge så jag går och läser lite papper
på jobb som finns lite här å där. In kommer det fler personer och jag tänker, jag skiter i kön nu...för med hans arbetstempo hinner det ju bli sommar innan han är klar med henne. Iallafall så går jag omkrig och det skringer personal fram och tillbaka hit å dit. Men nu kommer det ett gäng ut från nåt rum...en kille där går fram till en såndär
nummerlapps skylt, trycker och därefter ropar han : "nummer 18?" alla tittar på varandra och ropar åter igen "nummer 18" då kan inte jag hålla tyst...men...hur ska vi veta vem som är nummer 18 när det inte finns några kölappar!!?? Då kommer han fram till mig och frågar...är du nummer 18? haha...hur är det fatt idag,så jag frågar han tillbaka. men hur ska jag kunna vet det när vi inte har några lappar....å han svarar. jamen då tar vi dig, har du stått här länge....typ 20 min!!

Så där fick jag sitta och gå igenom den här grymt tråkiga processen igen för tusonde gången, Usch!!
Men nu är jag bokad hos min handläggare som ska hjälpa mig att få ett jobb..Yea right!!

Nää...nu ska jag fasen gå å lägga mig orkar inte med det här...känns så fruktansvärt jobbigt och jag vill bara fly bort från dessa tankar om flygningen...

Husse & Tyson saknar dig!!!


Jag & Therese

Ja, nu åker hon snart!

Vem skulle vilja ligga på en härlig tropisk varm strand någonstans i
Thailand å njuta av bad och sol med en paraplydrink i handen under 2v...inte jag!! Nä, allvarligt talat så skulle
det ha varit VÄLDIGT trevligt att ha fått den möjligheten...i allafall fått frågan, vill du följa med? Men Tyson frågade
mig om jag hellre ville stanna hemma här i kylan och gå ut med han några gånger om dagen...klart husse vill det! =) Vi kommer säkert ha mycket roligare här hemma du å jag Tyson, ingen tvekan! Trist bara att Matte åker ifrån oss ett tag!

Nu kanske det låter som att jag är lite bitter å KLART SOM FAN att jag är det! haha...vem skulle inte va bitter en sån
här gång. Men men...bara å bita ihop och gilla läget. Jag har börjat gilla det där man säger med att man måste gilla läget när det är som det är. Kan man inte göra något åt saken så får man fan gilla läget, så enkelt är det!

I allaballafall så åker hon ju inte föränn på söndag. Igår var en riktig skitdag rent ut sagt, nu när man är arbetslös igen så går dagarna inte fort precis, vaknade runt 12 tiden och drack lite kaffe...satt vid datorn, kollade efter jobb, kikade på skidorna på tv och gick ut med Tyson. Så såg min dag ut...underhållande va? Idag ser den väl ungefär likadan ut fast jag ska in på Arbetsförmedlingen och säga: Hej, jag heter sören och vill anmäla mig arbetslös!! Fy fan...bråka med dom igen är inte kul...men det är bara å gilla läget! =)

Sen måste jag fixa arbetsgivarintyget till A-kassan. Gå ut med Tyson, dricka kaffe, sitta lite vid datan, kolla jobb...fan, är det här igår?? jag är förvirrad! haha...

Nää...nu är det Tysons tur att få lätta på trycket lite.
Vi höres!

Gott Nytt År2008

Ja, då var nyårsafton avklarad!


Mycket trevlig kväll med god mat, trevligt sällskap och en jäkla massa alkohol =)
Kanske en liten resumé?


Kvällen började med mat, jag och Markus skulle bjuda damerna som jag sa tidigare på mat. 
Till förätt blev det toast med romröra och räkor på, varmrätten blev grillad Oxfilé + Fläskfilé, sallad, 
Potatisgratäng och bea + rödvinssås och till efterrätt blev det Marängsviss...VÄLDIGT lyckat!


När vi ätit oss mätta och då menar jag mätta! Så tog jag fram spelet jag fick av syster i julklapp, Fia med hutt =)
Jag och markus fyllde våra små glas med öl och tjejerna sina med cider/vin.
Vi spelade i nån timma och kan ni gissa vem som vann? ;-) Exakt...MOI!!

Sen ungefär 30 småglas öl senare så intog 3 tappra men dock slagna spelare och 1 väldigt dragen men stolt segrare soffan där vi skålade in det nya året....hann  väl med ett å annat sms också!

Efter många Gott nytt år hälsningar både till höger och vänser, sms hit å sms dit så bestämde vi oss för att gå ner till storsjön för att klösa iväg mina otroligt STORA OCH SAFTIGA nyårsraketer/bomb som inhandlasts på Rusta...kan säga att jag sällan varit med om en sådan jäkla parodi till raketskjutning nån gång...HAHA..!!!

Full som man var skulle jag försöka tända på en liten bomb som skulle skjuta upp 100 skott...det kom 5!!!!
Sen skulle vi sula iväg raketerna som jaa...är väl ca 40 cm höga och ser ut som sugrör! Jag fick iväg 2 tror jag... som flög upp några meter i luften och sen lät det som att det small till, hörde inte riktigt.
Sen gick alla tändstickor av för att man kunde ju fan inte ens tända på! Haha...sen när markus skulle tända på raketerna så filmade jag med telefon...man ser inget men man hör han säga, Jag har två kvar (tändstickor) och jag säger...Se nu till att du lyckas tända på en. Sen dröjjer det några sekunder och man hör ett fjuttigt litet fisljud och ser nåt ljust som dycker lika snabbt som det flög iväg. Å vi skrattade så jag tror jag skulle dö!! Snacka om äkta PARODI, FJASKO...ja, you name it!

Trots detta misserabla misslyckande till raketskjutning så återvände vi hemmåt med glada steg, för där fanns ju mera öl =)

Där var den härliga kvällen över!
Tack Markus och Elenore!

Gott Nytt År!!


RSS 2.0