Irriterad som fan!

Jävla fan....fick nobben från jobbet på Försäkringskassan....pga. att jag hade en 1:a i matte från gymnasiet...en lektion som jag knappt var på om jag ska vara ärlig! Sanningen är att jag nog är mycket mycket bättre på just matte än vad betyget visar.  "läs upp matten och återkom med en ansökan då" Sa kärringsjäveln....Nä du din skata...ta å kör upp en riktig frostig jävla parisare du nånstans å känn hur i helvetes skönt det är! Fan, låt mig få göra ett test då, döm mig inte utifrån något som jag gjorde för 10-11 år sedan!! Känns otroligt tungt!

Fint läge just nu...Barn på G, Therese ska gå på havandeskapspenningen och jag....jo, jag har 65% a-kassa som ger ungefär lika mycket som en veckas jobb. Vad fan ska jag göra?? Känner mig så in i helvetes värdelös så det finns inte på världskartan! Söker ju alla jobb som kommer ut...tom. sökt på Aditro...ett sånt jävla telefonjobb som jag kommer spy över efter en månad, men där är det 700!!!! sökande på 150 jobb.....helt sjukt! Haha...sökte på  eniro 118118, man sitter och tar emot samtal, ett vanligt jävla telefonjobb...kom dit på intervju och efter intervjun fick jag höra...kastat rakt i mitt ansikte : Du är inte tillräckligt bra för att få jobb här hos oss på 118118......!!! What?? Det är ju fan så man tror man dör...

Ähh...känns som man vill ge upp totalt just nu!! Så värdelös man känner sig en sån här gång är inte roligt alls att känna. Man Känner press från Therese, hemmifrån tjatar dom som fan...tror dom man inte söker jobb eller vad?? Och pressen från mig själv att kunne lyckas få ett arbete jag trivs med och kunna försörja min blivande familj är ju helt jävla enorm...Så stor så jag vet inte hur jag pallar med snart! Fan sören...är väl bara å ta ett jobb det....Eller?? Visst...lättast att få är ju telefonjobben...men inte ens det är man ju tillräckligt bra för! haha...så sjukt så jag vet inte vad!

Mycket svordommar och annat skit i den här texten idag...men vet ni vad, DET SKITER JAG I!!! Måste väl få skriva av mig, känns kanske lite bättre! Less less less less......är jag idag!!

Hoppas ni andra har en bra dag i allafall!

Tja!


RSS 2.0