Jobb jobb jobb jobb......

Någon som kan ge mig ett arbete??? Fy fan...har skickat in...ja, säkert 6 ansökningar senaste veckorna. Det är grymt jobbigt också. Har tom. sökt jobb som att sitta i telefon, något jag själv LOVAT mig att inte utsätta mig för igen, inte efter tiden hos Tradimus...FY FAN!! Men nu måste jag...känns som jag kommit till ett stadie där jag tom. skulle kunna tänka mig att flytta till annan ort och då menar jag inte vilken ort som helst!! Vi har suttit och funderat lite på Ö-vik. En lagomt stor stad, som östersund fast med MYCKET MYCKET roligare och bättre innebandykultur än den här surstan! Sen den största dragkraften att välja Ö-vik är ju självklart mitt kära Modo Hockey!! Tänk att få kunna gå å se varenda hemma match i Swedbank Arena =))

Men att bara flytta är inte så bara å bara...Therese har ju ett fast jobb som hon trivs med, något man måste fundera mer än en gång om det är värt mödan att bara sluta! Sen boende och jobb och alla vänner man måste lämna...hmm...ja, kan bli en utmaning. Men tro nu inte att vi har bestämt oss. Detta är bara små funderingar som vi har och absolut inget bestämt, Långt ifrån! Men man kan väl alltid drömma =)

Varje gång jag åker hem till Backe & Ramsele känns det så jävla jobbigt att måsta åka tillbaka till det här skithålet...Ja, jag vet...nu pratar jag illa om Östersund, men va fan alla får vi väl ha åsikter! Är bara så less på den här stan. Vad finns det här som är sååå....speciellt?? Fjällnära? ja visst...om man tycker fjällen är jättebra och man är där ofta så..men näe..inte jag! Mera då? Storsjöyran? Ja visst...Stråket är underbart, men varar i två veckor, sen då? Vad har vi mera...hmm...jooo....jämtland basket!! haha...ja, jag säger inte så mkt mera än så! Sen innebandyn är jag tyst om, den talar för sig själv!!

Nää...tänk att få ha möjligheten att när man vill kunna gå å se på Elitseriehockey med Modo...det vore nåt d =)

Fasen vad jag hävde ur mig mycket skit ikväll....men skönt som fan! =)

Ses!

Fläskläpp!

Ja jävlar vilken kanonsmäll man åkte på igår! Vi stod i kön på väg in i festivaltältet på stortorget...när det plötsligt kommer en tjej springandes mot mig å drämmer till en rak höger rätt i ansiktet på mig...jävlar vilken höger!! haha...å jag börjar blöda som faan!! Alltså...vad har folk som inte har någon som helst kontroll över sig själv ute  bland normalt folk å göra?? Dom som dricker sprit eller tar annat för att bli påverkad och sen går ut för att slåss borde fan låsas in! Therese blev så arg så hon grät...kunde misstolkas men hon var riktigt arg, inte ledsen! Sen så måste jag säga att jag höll mig grymt lugnt...kan ha med att göra att det var en tjej som slog mig...hade det vart en kille hade jag nog inte kunnat hålla mig så lugn. Men men....idioter idioter idioter....finns för många såna, tyvärr!!

Nu ska vi upp på stadion å kika på skidskytten. Förhoppningsvis kanske man träffar morsan å Lars som har åkt från Backe. Men först ska jag ut med tyson å köpa lite bajspåsar! =)

Hejja sverige!

Vilken otrolig historia!

Jag satt idag och kikade på Oprah....haha...ja, jag vet! Men jag är faktiskt arbetslös och har inte så mycket för mig den här tiden på dagen. Då är det lätt hänt att sådana program råkar bli kvar i rutan. I allafall, jag kikade på Oprah och det var något där som fick mig helt otroligt rörd. Det handlade om kärlekshistorier och om ett äldre par Herman & Roma.

Herman och hans familj blev tillfångatagna från deras hem i Polen och skickades till ett Koncentrationsläger i Tyskland, Herman var då 12 år. Där brevid lägret bodde en flicka som hette Roma. Hermans mor sa till honom att hon skulle skicka en ängel till honom och några dagar senare stod Roma på andra sidan staketet. Hon hade ett äpple med sig. Varje dag i sju månader kom Roma med ett Äpple till den här pojken. En dag när hon kom så sa han att hon inte skulle komma dit mera för han skulle bli förflyttad till ett annat läger. Flytten blev och bara 2 timmar innan han skulle gasas ihjäl kom det ryska trupper som fritog dessa fångar. Herman var fri! 15 år senare levde och jobbade Herman i New York där hans kompis hade fixat en blinde date till honom. I bilen senare under kvällen så frågade den här kvinnan Herman vad han hade gjort under 2:a världs kriget. Han berättade att han hade suttit i ett Koncentrationsläger. Hon berättade att hon varje dag gick och gav en pojke ett äpple. Herman frågade om pojken var lång? Ja, sa hon. Han frågade om den här pojken hade sagt...Kom inte hit mera för jag ska bli förflyttad till ett annat läger? Ja, sa hon! Jag var den pojken sa Herman!
Sen friade han till henne direkt!

Visst är den skitbra?!?! Var bara tvungen att dela med mig av den här underbara historien! =)

"Ursäkta uttrycket...men vad rolig han ser ut"

Haha...ja, det där hör jag ofta från folk när jag är ute och går med tyson. Ja, jag vet...han kanske inte är den finaste hunden som finns...men han har då tammefan tio gånger så stor och charmig personlighet än många andra hundar! Iallafall...det jag tänkte berätta var att idag så åkte jag, Therese och Tyson till Lillsjön och skulle pimpla. Jättefint väder och en abborre blev det...fast det är inplanterat mycket regnbåge...och gissa vad, man fiskar helt gratis!! Där kommer jag bo nu när våren närmar sig =)

När vi fiskat klart och druckit upp vår choklad så återvände vi till bilen...tyson var...ja, sjukt snöig!! Det hängde stora klasar med snöbollar på alla hans ben. Men när vi kom upp till bilen och försökte få in han i bagaget så vägrade han..vilket han börjat med på sista tiden...och när jag stod där och skulle få in hunn i bilen så kom det fram en såndär människa som hade två jättefina fågelhundar...han stod innan på parkeringen och visad upp dom hur duktiga dom var och att dom kunde sitta fint å sånt dravvel...sånt som tyson skulle kunna ta betalt för att lära ut till andra hundar! Men han kom fram till oss när hans socitetshundar så fint hade hoppat in i hans bil och sa..."ursäkta uttrycket, men vad rolig han ser ut" Hahaha...ja, sa jag...han SER rolig ut också. Sen stod vi och prata lite medans jag försökte få in Tyson i bagaget. Gissa vad gubbfan säger...haha..."Men vilken fin päls han har för att binda flugor att fiska med"!! Hade jag inte tyckt det lät så jävla roligt först så hade jag ju kastat mig på han och gjort en fluga av hela han!! Alltså, hur fan skulle ni känna om någon säger nåt sånt om er hund? Klart man blir förbannad...men ändå kan jag inte sluta skratta när jag tänker på det haha...ska jag ta det som en komplimang eller??

Jaja...ikväll så kommer två vänner från Ramsele hit och ska sova över, vi ska ut på invigningen ikväll. Blir väl några öl. Sen imorgon kl 12 så spelar vi match mot IBC´s b-lag! Har absolut ingen som helst aning om hur det kommer gå...hoppas ju givet på vinst såklart...men vi har många bra spelare borta! Sen på Söndag så ska jag Hjälpa en kompis att sälja korv uppe på Arenan. Kan bli skoj!

Trevlig helg...Sup å svälj!

Titta extra på det nedersta koret! Visst fan ser det ut som en hundvalp?? Jag såg det när jag satt och pimplade =)




Innebandy Innebandy Innebandy Innebandy Innebandy....

Så många dagar innebandy kommer denna vecka att bjuda på...Match i Söndags, korpmatch mångad, träning tisdag, korpmatcher torsdag (två efter varann) och till sist match på söndag mot Brunflo B! Så ser denna vecka ut...inte konstigt man blir lite less på den här sporten ibland! Men va fan...ändå kan man inte säga nej...why??

Jobbsökandet går trögt...har lämnat in några ansökningar och ringt på några men inget napp än så länge! Skam den som ger sig!! Skulle vilja jobba i en sportbutik...det skulle vara drömmen, att få jobba med något som man har omkring sig för jämnan och man brinner för! Har ju aldrig riktigt gjort det så det är väl lite svårt att säga men jag TROR det är något som skulle passa mig!

Jo...jag, Therese och Tyson skulle åka och pimpla i tisdags. Tänkte dra med dom upp till Svartsjöarna, ligger uppe vid masten på annersia! Vi var dit en gång förra vintern men då fick vi inte något! Så när vi kommer upp dit och blir lite osäker på vilket håll vi ska åka så ser vi ett äldre par som går med sin hund där...så jag vevar ner och frågar om vägen, han vänligt pekar rakt fram och säger att det är skottat ända fram till stugan. Vi tackar för hjälpen och kör in på den här trånga men plogade skogsvägen. Och vi kör...och vi kör...och vi kör, säkert kört 1,5 mil!!

Nu har vi båda kommit överens att vi nog har kört lite för långt. Men vi fortsätter vidare tills 
vi möter en gammal dam på en spark!
Jag vevar ner och frågar "vart ligger svartsjöarna?" Jaa...säger damen....det är ditåt och pekar åt det håll vi kom från!! Men FAAN sa jag...frågar om det går att vända lite längre fram...ja, säger hon, om du fortsätter en liten bit till så kommer du fram till en bilverkstad, där kan ni vända! Vi tackar än en gång och åker vidare! Längre fram så kommer vi fram till verkstan, som hon sa! Men vid det här laget så hade det börjat snöa så in i H-vete så jag sa till Therese, Nu åker vi hem! När vi kör nerför backen så får vi se att vi har kört RUNT!!! haha...vi har kommit ut där vi åkte upp haha!! KUL fisketur!!!

Nu ska jag nog gå å lägga mig....blev lite halvtrött av att spela två korpmatcher efter varandra ikväll! Man är inte 18 längre har jag märkt!

God Natt!

RSS 2.0