Hehe...



Ja, ni förstår nog!! =)

31 år!

Ja, då klev man ännu ett trappsteg upp på ålderstrappan (31 år igår)...eller ska man kanske säga att man klev ner!? Fan tiden bara rinner iväg...anledningen till att jag inte skrivit på länge beror väl på att jag börjar bli för gammal hehe...åldersnojja?? nää...

Okej...idag är det midsommar! Vad har denna dag att erbjuda då? Jo, först ska jag, Jens, Niklas och Therese åka och fiska, dricka nån pils och bara njuta. Sen i eftermiddag så bär det av till Lugnvik och där väntar brännboll och god mat med mycket trevliga vänner + några till. Skulle tydligen bli rätt så många.

Jobbet då? Jo för fan...det går bra. Känner för varje dag att det går åt rätt håll...trivs som fan måste jag säga. Har hamnat i ett jättebra team och ja...jag stortrivs! =)  

Just nu har jag en så otrolig längtan hem...kommer bli grymt att få åka hem på Fjällsjömarknan, för i år så ska vi som gick ut 9:an -93 ha 15 års jubileum!!! Fan vad jävla roligt det ska bli...några man inte sett på jättemånga år =) Synd inte alla kan komma bara..men så är det väl alltid med såna här fester, kan ju inte räkna med att alla kan.

Sen finns det en sak till jag ska berätta...men vi tar det nån annan dag! =)

Glaad midsommar på er alla!

RSS 2.0