En sån Påsk!

Men gudars vilken Påsk!! Började med att i Fredags åka hem till Backe med några vänner och delta i deras egna pimpeltävling nere på Fjällsjön. Vi var ca 35 deltagare och med ett prisbord enbart med alkoholhaltiga drycker =)

Själv blev jag 9:a eller 10:a på en liten abborre! Men vann ju en Likör 43 =) Sen efter tävlingen så åkte jag skoter med min LIllasyster Ronja hem till morsan å Lars där jag fick träffa alla och några till. Lars släkt var nämligen där ända från småland...trevligt trevligt! Sen bar det iväg till Sunnansjö där vätskorna flödade =)

Några timmar senare var det någon som sa: Några som ska med till Junsele på dans och självklart sa ju jag jaa!! Åkte med på deras skoter upp till brorsan där jag bytte om och sen bar det ju iväg, nu kommer ni att dö...På ett Plogbilsflak med en bresänning över oss satt vi där som några flyktingfångar på väg till Junsele i 3 mil! Fan, bresänningen fladdrade å vi skrattade...det var kallt också!! Men vi härdade ut och belöningen var några timmar på dans i Junsele sen bar det av hem igen till Backe, samma flak, samma väg, lite kallare å antingen mer eller mindre folk...det kommer jag inte ihåg haha! Men väl hemma i Backe hoppade väl dom flesta av på en efterfest. Sen efter den slutade kvällen sent eller tidigt på lördagsmorgonen för mig och Jens hemma hos honom där jag fick sova på hans Pojkrum!! Ja jävlar...säger då det...på lördan så sov jag hela dagen!

Sen skulle vi ju ha fest för jens på lördan...gubben fyller ju 30! I festen skulle det ingå en Differens slalom i Landsomberget där man ska åka två åk på så lika tid som möjligt. Dom som inte hade skidor eller snowboard skulle åka bob...hade sett fram emot det där jättemycket men efter min sovardag och jag hittade ingen skjuts (lite lat också) så missade jag det =(

När alla dom andra kom hem igen till byn så gick jag dit där det skulle bjudas på smörgåstårta (som morsan gjort =) och fest!! Min present till Jens blev en tavla med massa bilder och text på...Tror han blev rätt så glad faktiskt =) Sen festade vi där fram till småtimmarna när vi bestämmer oss för att åka upp till sunnansjö igen...väl där så bastade jag å Niklas sen kanske nån öl senare sov man där bland dom andra runt om i stugan!

Ja, det var min Påsk helg...riktigt riktigt roligt faktiskt! Och tack Niklas med familj för en grymt rolig Pimpeltävling! Å grattis än en gång Jens till dina 30 år!!

Hej svejs!

Nu har det hänt saker!

Ja, fick ju jobbet som säljare på Proffice. Åkte dit i måndags och det var ju rena rama katastrofen till jobb...haha..listan som vi rinde från var säkert från tidigt -90 tal, skojjar inte om jag rinde upp 20 stackare som efter lite säljsnacka kom fram till att dom lagt ner sitt företag för ca 15-20 år sedan! Sen var allt bara upp å ner...ingen organisation alls! När jag kom hem så var jag så jävla förbannad så ni anar inte...här har man gått och byggt upp en jättepossitiv bild av det hela...och vad blir det...total kaos!

Men igår så ringde dom från SAS och ville träffa mig på intervju där, samtidigt som dom idag ringer från MAX och erbjuder mig jobb där som resturangschefsassistent. Jag ringer genast upp min mamma och rådfråger och hon säger att jag ska ringa upp dom på sas och berätta hur läget ligger till. Vilket jag gör och hon på sas frågar om jag redan samma dag (idag) kan komma på intervju där. Efter intervjuven där så känns det jättebra och jag blir tvungen att välja....alltså idag måste jag ringa max och tala om hur jag ska göra...jag ska gå på min magkänsla och säga att jag kör på sas jobbet! Det känns så grymt bra och jag hoppas verkligen att jag gör rätt beslut.

Visst är det jobbigt att måste välja såhär...men ändå så grymt skönt att ha den valmöjligheten! Nu hoppas jag bara att jag gjort rätt beslut!

Uppföljning kommer! =)

Typiskt!!

En GRYMT härlig nyhet är att jag har fått ett jobb...börjar på måndag =) Som säljare på Proffice, kommer bli skitkul...jag tror benhårt på detta. Men det återstår ju att se hur det funkar men jag håller tummarna i allafall!!

Sen är det ju såklart att jag åkte hem i helgen och drog på mig jordens förkylning...i denna skrivande stund nästan 40 graders feber och gissa vad...ska iväg och skriva papprena till det nya jobbet imorgon, kl. 11!! =(  Men jag får fan bita ihop, oavsett gradantal under huden! Fick feberhelvetet idag och enligt brorsan (som jag troligtvis blev smittad av) så låg han i hög feber i 4 dagar!!!!

Men nu ska jag lägga mig och kurrera kroppen så jag är pigg imorgon när jag ska träffa min nya chef! Blev ju grymt dålig tajming på den här förkylningen...men en sak är ju bra, att jag fick den nu och inte när jag börjat. Nu hinner jag kanske bli frisk! =)

Gonatt och håll nu tummarna för mig!

ciao!

RSS 2.0