Bydalen

Jag, Jens och Therese åkte till Bydalen i Lördags. Jag hade fått låna brorsans skidor...tack som fan för det bror!! Det var bara jag och Jens som åkte, Therese ville inte så hon satt med tyson å solade. Kan bara sammanfatta den dagen på ett sätt....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Haha...sjuuuukt vilket väder. Själv har man ju inte åkt skidor på ja...hundra år. Men när man kom upp på toppen och såg utsikten så insåg man varför i h-vete har man inte åkt oftare för, man har bott 7 mil ifrån men ändå har man inte årkat släpa arslet dit...är ju så man skäms!! Haha...första liftåkningen var gaaaanska så jobbig...jag stod och spännde mina lårmuskler så när jag väl kom upp så kunde jag ju knappt stå. Sen såg jag hur Jens stod och hängde på sina stavar...AHAAA....=)

Idag har jag börjat mitt nya jobb på SAS. Kommer bli grymt bra det här....Sen en annan grym sak är ju att detta kanske skulle kunna bli min väg ut från flygrädsla...vi får se!

Här är några härliga bilder från Bydalen i lördags. Enjoy


Vinterbad!

Men för fan...har ni inte gjort det innan så tycker jag absolut att ni ska göra det nästa vinter...boka vinterbadet nere i Badhusparken!!!! Vi kom dit kl 19 efter några stänkare hos niklas å cicci...där väntade en badrock, ett par tofflor, ett stort fat med frukt och godis och utomhus två förbannat varma å härliga utomhusbad! En trappa ner mot isen så låg isvaken =) Tror jag var ner å doppade mig där kanske 4 ggr...brrr....kållt åt bålla!!

Väl där så råkade väl herr Jakobsson trycka i sig EN eller två öl för mycket...kl 22 rullade man hemmåt...å tur var väl det måste jag säga!!

Ikväll har vi spelat match mot Brunflos P16...skitkul att få matcha igen. Tror vi vann med 10-5 eller nåt sånt. En skum sak som hände var att jag var tvungen att spy, mitt under matchen...har jag aldrig gjort förut...men jag tror var pga. att jag inte ätit något på hela dagen. Tidigare mellan 12-17 hade vi lite info. nere på mitt nya jobb, träffade facket, skyddsombudet mm. Och imorgon jobbar jag mitt första arb.pass...kommer bli intressant =)
God Night!

Extraknäcket fixat!

Ja, nu är extraknäcket fixat och klart! Det har varit två tuffa kvällar med mycket information, slutprov men ändå två grymt roliga kvällar! Igår skulle vi hålla på till 00 men klockan var runt 02 när jag kom hem till en smått orolig Therese. Vi får inte ha våra mobiler på där så det är som småsvårt att bli nådd. Jag klarade slutprovet och fick min anställning...så nu är det bara kursen på SAS kvar =) Det värsta med dessa jobb är alla namn som man ska lära sig...är så fruktansvärt dålig på att lära mig namn så jag nästan skäms hehe...sant! I Onsdagskväll när vi började kursen så satt vi runt ett bord och skulle presentera oss för varandra. När vi gått bordet runt så den enda jag kom ihåg namnet på var mig själv...fattari inte!! Nää...namnlappar...stora jävla namnlappar på bröst å rygg...så tycker jag man ska ha! =)

Ikväll ska vi gå på bio, det blir Varg med stormare...tror den är grym! Sen imorrn så ska ett gäng på ca 15 pers ner till badhusparken och bada badtunnorna, isvak och basta...dricka öl och må så gott man bara kan! Får väl se hur länge man klarar sig nere i isvaken...

Det var väl vad som händer och hänt just nu. Nu blir det kaffe...

Peace!

Nu har jag två jobb!

Två jobb helt plötsligt! Börjar utb. på SAS den 21:a (längar som fan) och igår skickade jag in en ansökan på ett extraknäck på "118 100 svar på allt" där jag ska sitta och besvara frågor som kommer in via sms. Frågorna kan handla om exakt vad som helst, skickar därefter ett svar till kunden via datorn. Så jag fick komma på intervju idag kl. 12.15 och fick förfrågan om jag ville börja utb. redan ikväll mellan 17-00...så lite trött i skallen är jag just nu efter många timmars letande efter olika svar på frågorna vi fick för att klara slutprovet. Imorgonkväll fortsätter utb. 17-00 igen. sen ska jag förhoppningsvis ha fått en anställning. Kommer arb. ca 10 timmar/veckan på sidan av SAS-jobbet var då mina planer =)

Nu måste jag gå å sova så jag är pigg imorrn.
See you later...

Fick jobbet!!

Igår ringde dom från SAS och ville meddela mig om att jag fått jobbet jag sökte =) Gissa hur jävla glad jag blev...jag börjar den 21:a april så nu har jag några veckors ledighet och det ska bli så grymt skönt. Dom här veckorna kommer jag att njuta av mestadels ute på en is med tyson och pimpelspöet =)

Annars så var helgen rätt så lugn, vi gick ut och käkade med markus och elenore, hägge hakade också på. Vi tänkte gå på den nya krogen, Harry´s...vilket jag INTE kommer att göra igen, inte för att äta i allafall. För det första fick vi vänta i nästan TVÅ timmar på maten...och för det andra så var jag långt ifrån nöjd med den. Så Harry´s mat och servering får sämsta tänkbara betyg från mig...och det står jag för!! Annars var det grymt fräscht och fint där...gå dit för att ta nån öl kan jag lätt göra, men maten rör jag ej!

Idag ska jag åka och spela innebandy kl 11:30 kanske...beror på om jag orkar, har ju träning kl 21 också. Sen ska jag åka ut på sjön med tyson i detta underbara vårväder och försöka få upp nån fisk.

Just ja, måste ju hälsa grattis till jens som fyller 30 år idag...en dag som han firar i Las Vegas!
Grattis Jensa!!

Ha´re gott!

RSS 2.0