Tyson -Min underbara hund!

Ja, ska försöka så gott jag kan att beskriva hur det blev så att den här otroligt charmiga individ till hund blev vår. Han ser inte mycket ut för världen men oj vad söt han är (fulsöt).

Jag fick syn på honom i en annons på Blocket för 5 år sedan när jag satt på jobbet. Ringde dit och frågade lite om valparna sen bar det iväg ner till Mora!! Dom bodde i Malung så vi bestämde oss för att mötas i Mora, i allafall så när vi kom ner dit vi skulle träffas så stod där på parkeringen en gammal rostig 240...i den halvlåg två personer, killen med en ölburk i handen och tjejen med en cigarett i käften + den här oskyldiga lilla krabaten på sitt bröst under jackan och skakade...trodde jag skulle dö!

Jag öppnade dörren och tog genast hand om honom. Efter att jag betalat så åkte vi och vände på parkeringen..haha...då står fanskapet till karl och pissar på bakhjulet på Volvon, skumma människor det finns!

Nu körde min kompis och jag satt där med en mager, skakande liten hund som såg ut som...ja, inte en hund i allafall! Jag tittade på kompisen och vi småskrattade lite men som jag sa...Jag har ju räddat ett hundliv i allafall.
När jag kom hem så stod Therese förväntansfull och väntade i garaget och gud så glad hon blev när han kom skuttandes =)

Ja..det var historien om hur vi skaffade vår Tyson!


Nyår!

Okej!

Tänkte börja mitt bloggande här, idag...just nu så...GRATTIS VÄRLDEN!

Imorgon Måndag är det nyårsafton och då ska det bli fest! Min kära vän Marcus och hans sambo Elenore kommer hit, trevligt trevligt!. Jag och markus ska laga middag tills våra damer slutar jobba kl. 16
Middagen kommer att bestå av: Förrätten...Vet jag inte än!
Varmrätten...Grillad Oxfilé, Grillad Fläskfilé tillsammans med Bea och Rödvinssås, potatisgratäng och sallad!
Efterrätten...vet jag inte heller, hehe!

Dricka har vi och fy fan vad det blev dyrt (mycket)!!! Men va fan, nyår en gång om året så! Öl, vin och schnaaaaps! + Cider till therese :P

Så just nu sitter jag och väntar som ett barn gör just dagen innan juilafton! På att just JAG ska ha en underbar dag med allt vad det innebär!

Just ja...håller ju på att tvätta också, vilket kanske inte tillhör vanligheterna men ikväll är det så. känns konstigt hur tiden bara rinner iväg...har det här varit för 10 år sedan har man suttit i en husvagn i Borgafjäll med goda vänner och sjungit och stampat i takt till Bröderna Djup "Vi bor på landet"  Tack grabbar för att jag fick vara med!!!

Nä, nu ska jag ut med min hund Tyson, kommer mer om han senare!
Hej hopp...kaffekopp!



RSS 2.0